Izrada Sajta

Profesional

Izrada Sajta

Izrada modernog sajta dizajniranog sa najnovijim HTML resenjima pruza zadovoljstvo posetiocima i ostavlja dobar utisak o vama i poslu kojim se bavite.

Internet korisnicima trebate dati razlog da se na web sajtu zadrze ili ponovo vrate, gde privlacan i atraktivan sadrzaj sa puno zanimljivosti treba doprineti tome.

jeftino

Jasna strategija cime se web sajt treba baviti, koju ciljnu grupu da privuce i sta treba da predstavlja.

3d
HTML

Kodiranje u standardu je optimalni pristup HTML5 dizajnu koji sa jasnom arhitekturom daje najbolje rezultate.

3d
Dizajn

Dizajniranje

Sva podrucja web dizajna ukljucujuci graficki dizajn kao i prilagodjeno planiranje u procesu izrade sajta.

dizajn
Cene

Cena

Izrada sajta Wordpress, Drupal, Joomla, kodiranje i programiranje. Izrada web sajta po povoljnim cenama.

cena sajta
Optimizacija

Optimizacija

Najbolja Seo optimizacija za dobro pozicioniranje na svim internet pretrazivacima Yahoo & Google.

optimizacija sajta

Kako Izraditi

Prilikom izrade sajta jako je važno dobro odabrati pravo resenje od samog starta da biste dobili najbolji rejting.
Pravljenje sajta u standardu i izrada reklamnih banera zauzimaju znacajno mesto u dizajniranju web stranica, gde impresivan utisak reklamnih banera zahteva orginalnost i kreativnost u toku izrade.

Dinamican i elegantan 3D sajt utice na kompletan vizuelni dozivljaj internet prezentacije i netreba izostaviti mogucnost stvaranja interakcije sa korisnicima.


Prva strana index” organizuje opis sajta i posetioca usmerava na trazenu temu. Svaka web stranica treba obezbediti sigurnost i privatnost korisnika gde sve treba biti jednostavno, pregledno i dostupno, a generalno daje vizuelno kvalitetnu sliku prezentacije, istakne orginalan imidz firme i onoga sto predstavljate.


Izrada sajta

Standard

Sajt je dokumenat pisanog HTML teksta i raznog sadrzaja koji se pazljivim rasporedom formira u vizuelni dizajn.

Internet stranica moze biti staticna i dinamicna u zavisnosti od potreba. Standardni sajtovi ili marketing strane su klasicni sajtovi sa oko pet strana, a sadrzaj unapred definisan sa informacijama o firmi njenim proizvodima i uslugama putem texta, fotografija, animacija, video ili audio zapisa i sa aktivnim menijem za navigaciju.

Sajt sa promenljivim sadrzajem moze imati dve vrste aktivnosti - Dinamicki kod i Dinamicni sadrzaj, HTML kod je nevidljiv iza scene dok je sadrzaj vidljiv i u potpunosti prikazan.
Sajt sa dimamickim kodom odnosi se na njegovu strukturu koja se postavlja da u letu koristi aktivan programski jezik umesto obicne HTML strane.

Cena izrade web sajtova varira u zavisnosti od kriterijuma bilo sa unapred odredjenim i jasno definisanim ili promenljivim pravilima. Svrha izrade dinamickog sajta je brza autorizacija gde web sajt radi efikasnije, laksi je za odrzavanje i azuriranje.

Profesionalna izrada sajta za online prodaju & Jeftino

WordPress

wordpress je najbrzi nacin dok Custom izrada sajta u html-u omogućava prilagodjeno kreiranje projekta gde se programiranje i kodiranje sadrzaja prilagodjava manuelno Izrada internet prodavnica po odredjenim kriterijumima. Google, Yahoo & Bing korektno nagradjuju redovna ažuriranja gde ovakav proces uveliko pomaze kvalitetu sadrzaja i SEO Optimizaciji sajta.